duomassage

SPORTMASSAGE

Sportmassage is een gespecialiseerde diepgaande massage voor wielrenners, voetballers, marathon of triathlon atleten, ... of andere sporters. Deze massage stimuleert het herstel van het lichaaam, is preventief ten aanzien van sportblessures en ondersteunt een efficiënte training. Sportmassage draagt zo bij tot hogere sportprestaties.

U kunt kiezen voor een sportmassage van 60 min of een sportmassage van 90 min.

Onze sportmassage richt zich naar de probleemzones. De buikmassage vormt een essentieel onderdeel van onze sportmassage om het verwijderen van afvalstoffen te stimuleren.

WANNEER EEN SPORTMASSAGE

Veel atleten komen langs voor een sportmassage voor een belangrijke wedstrijd of nadien.

Belangrijk is om het preventieve aspect van sportmassage in te zien. Massage als een essentieel onderdeel van uw training. Intensief sporten vraagt veel van uw lichaam, zeker bij competitiesport. Een maandelijkse sportmassage stimuleert de bloedsomloop, optimaliseert de afscheiding van afvalstoffen en bevordert het herstel van spieren.

Dankzij een massage cadeaubon gunt u vrienden en familie een moment van diepe ontspanning.

Sportmassage en sportprestaties

Gespannen en verzuurde spieren belemmeren een optimale sportprestatie. Een sportmassage bereidt de spieren voor op een intensieve inspanning en voorkomt zo ook blessures. Na een inspanning zorgt een sportmassage voor sneller herstel, waardoor een de training vlugger hervat kan worden.

U vindt Massagecentrum De Krachtbron op 15km van Gent (vlakbij de snelweg). We zijn dus vlot bereikbaar voor een sportmassage in de omgeving van Gent zoals Lochristi, Sint-Amandsberg, Berlare of Lokeren.

massage zware benen
terug naar boven