diepgaande massage

DIEPGAANDE MASSAGE

Voor de aanvang van onze massages vragen wij steeds wat onze klanten verwachten van de massage. Regelmatig geven klanten aan dat ze een voorkeur hebben voor een diepgaande massage.

Door onze kennis van diverse massagetechnieken zoals bvb. manueel masseren met vibraties en masseren met de onderarmen, kunnen we een diepgaande massage geven die niet als pijnlijk ervaren wordt.

Bij een diepgaande massage is dosering heel belangrijk. Aanvoelen welke zone welke druk kan verdragen. Een te diepgaande massage met te harde druk roept weerstand op bij het lichaam, waardoor het doel niet bereikt wordt. De harde druk is aangenaam als de juist grens bewaakt wordt.

Een sportmassage is een diepgaande massage, maar ook bij onze andere massages gebruiken we regelmatig een harde en stevige druk. Ook bij ontspanningsmassages zijn er momenten van meer diepgang om de spanning uit de diepte naar de oppervlakte te halen.

Dankzij een massage cadeaubon gunt u vrienden en familie een moment van diepe ontspanning.

Stevige massages en harde druk

Een stevige massage heeft niet alleen met de harde druk te maken, maar ook met het tempo. Een diepgaande massage wordt aan een hoger tempo uitgevoerd dan een ontspanningsmassage.

Belangrijk is om als masseur de druk op te bouwen met je lichaamsgewicht en niet door handdruk. Minder kans op weerstand van de klant wat een diepgaande massage belemmert. Het is een kwestie van de grens aan te voelen en dan steeds dieper te masseren.

massage zware benen
terug naar boven