duomassage

CURSUS BUIKMASSAGE

Tijdens de cursus buikmassage leren wij u 25 technieken voor massage van de buik. Heel interessant voor mensen met regelmatige buikklachten. Ook veel klachten op andere plaatsen van het lichaam zijn te herleiden tot stoornissen in de werking van de buikorganen.

De cursus buikmassage duurt 3 uur (130 euro). U ontvangt ook een ebook massage van de buik, waarin al de massagetechnieken met uitleg en foto duidelijk beschreven worden. Al de technieken worden aangeleerd en bovendien ontvangt u ook zelf een buikmassage.

U kunt de buikmassage ook gemakkelijk als zelfmassage toepassen. Handig om klanten ook enkele technieken aan te leren.

EBOOK MASSAGE VAN DE BUIK

We ontwikkelden een ebook over buikmassage. U kunt dit ebook bestellen aan 10 euro. Het ebook wordt per email toegestuurd, waarna u het zelf kan uitprinten.

Om u een idee te vormen over de inhoud van het ebook buikmassage kan u gratis een korte versie downloaden van ons ebook buikmassage.

Het boek bevat 25 massagetechnieken voor massage van de buik. Ook als zelfmassage kan u deze technieken gebruiken.

Constipatie is een vaak voorkomend probleem. Lees meer over behandelen van constipatie. Naast gezonde voeding, voldoende drinken en bewegen bevordert buikmassage een goede werking van de buikorganen.


Dankzij een massage cadeaubon gunt u vrienden en familie een moment van diepe ontspanning.

Waarom buikmassage

Het immuunsysteem bevindt zich voor 70% in onze buik. Een gezonde, elastische buik, heeft dan ook een fundamenteel aandeel in uw gezondheid. U merkt zelf hoe vaak bij allerlei klachten van fysieke, psychische en/of emotionele aard één van de buikorganen betrokken is.

Een regelmatige buikmassage heeft een grote preventieve bijdrage voor ieders gezondheid.

buikmassage constipatie
terug naar boven