duomassage

Danny Demeersseman
Dendermondsesteenweg 29
9270 Kalken
(aan verkeerslichten)
ROUTEPLAN
BE 0866 865 838

GSM +32 (0)474 30 85 84
IBAN BE57 9796 2015 3135

www.dekrachtbron.be

RESERVATIE

Openingsuren De Krachtbron

Een ontspanningsmassage, een sportmassage, een duo massage ... U kunt bij ons terecht van 08.00u tot 22.00u (einde laatste behandeling).

Genieten van een heerlijke massage in Kalken (deelgemeente Laarne). Kalken is vlot bereikbaar: Gent op 15km en Antwerpen of Brussel op 47km.

Afspraak maken voor een massage

Gelieve telefonisch met ons contact op te nemen om een afspraak te maken voor een massage. We nemen geen telefoon aan tijdens het masseren, dus spreek gewoon uw boodschap in. Wij bellen u dan zo vlug mogelijk terug.

Ook per email kunt u een afspraak maken voor een massage. Gelieve dan een aantal data met tijdstippen voor te stellen Vermeld dan uw GSM-nummer zodat we contact met u kunnen opnemen.

Wij zijn opgeleid om zwangerschapsmassages te geven. Bent u zwanger en wenst u een massage, gelieve dit te melden bij u w reservering!


Verloop van de massage

Wij ontvangen u met een kort gesprek om uw wensen na te gaan. Onze massage wordt hierop afgestemd!

De massage vindt plaats in een gezeliige, heerlijk verwarmde, ruimte. Wij vragen het ondergoed aan te houden en u te bedekken met een laken dat voor u klaar ligt. Het lichaamsgedeelte dat gemasseerd zal worden, wordt tijdens de massage ontbloot. U kan ook kiezen voor een massage zonder olie bovenop de kledij. Wij beschikken over de nodige massagetechnieken zoals reiki, shiatsu, cranio sacrale en Jin Shin Jyutsu waarbij het uitkleden niet nodig is.

Na de massage wordt u iets te drinken aangeboden. U krijgt de nodige tips mee die een gezonde levensstijl ondersteunen. Wij informeren graag naar uw ervaringen om u bij volgende massages nog intenser te laten genieten. Indien gewenst, kan een volgende afspraak worden vastgelegd.

ontspanningsmassage Lochristi
terug naar boven