duomassage

GEZONDHEIDSMASSAGE

Onze gezondheidmassage heeft als doel verlichting te brengen bij allerlei klachten: spierklachten, spijsverteringsklachten, stress, vermoeidheid, depressie, pijnklachten, ...

De combinatie met coaching verheldert het inzicht. Simpel gezegd is het belangrijk om gedachten en gedragingen die u niet helpen te vermijden en gedachten en gedragingen die u wel helpen meer aan bod te laten komen.

MASSAGE BIJ FYBROMYALGIE

Een aangepaste massage verlicht de spierpijn bij fibromyalgie. De massage bij fybromyalgie omvat onder meer een stretching van de meridianen en een optimalisatie van de energiestroom. De opzet is het activeren van het zelfgenezend vermogen en het optimaliseren van de werken van het immuunsysteem, door een diepgaande buikmassage. Hierdoor gaat het lichaam zelf stoffen aanmaken om de pijn te verlichten.

Een fibromassage brengt rust en zorgt voor energiebalans in uw lichaam. De ademhaling normaliseert zich, het hartritme daalt en de spanning en pijn nemen af.

Het is belangrijk voor mensen met fibromyalgie om in beweging te blijven. Sporten die pijn kunnen verlichten zijn wandelen, fietsen en zwemmen. Pas tempo en duur aan volgens je mogelijkheden.

Veel mensen met fibromyalgie ondervinden een positieve vooruitgang bij het gebruik van een infrarood sauna of een infrarood deken.

Dankzij een massage cadeaubon gunt u vrienden en familie een moment van diepe ontspanning.

Massage en vermoeidheid

Een Brits onderzoek onder een grote groep patiënten met chronische vermoeidheid liet zien dat 50% van de ondervraagden baat hadden bij massage. Massages zijn ontspannend en ondersteunen het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Bij massage van mensen met chronische vermoeidheid hanteren wij massagetechnieken vanuit de cranio-sacrale therapie en de manuele lymfedrainage. Balanseren van het zenuwstelsel en afscheiden van afvalstoffen bevorderen, staan hierbij centraal. Energetische technieken zorgen voor een afname van spanning en toename van energie.

massage cvs
terug naar boven