duomassage

EBOEKEN MASSAGE

Wenst u meer te weten over acupressuur, buikmassage, hoofdmassage of stoelmassage, dan kunt u hieronder één van onze massage eBoeken bestellen. Ons eBoek stoelmassage is enkel verkrijgbaar via www.amazon.nl.

  • Stuur een met vermelding bestelling ebook acupressuur, buikmassage, hoofdmassage of stoelmassage.
  • Stort 10 euro per ebook op onze rekening met vermelding ebook acupressuur, buikmassage, hoofdmassage of stoelmassage.
    BANK ARGENTA: 979-6201531-35
    IBAN BE57 9796 2015 3135
    SWIFT/BIC ARSPBE22
  • Wij mailen u het ebook na controle betaling.

EBOOK ACUPRESSUUR

Maak kennis met drukpuntmassage via ons ebook acupressuur. Deze cursus acupressuur bevat een beschrijving van 78 belangrijke acupunten voor drukpuntmassage. Er zijn duidelijke foto's van al de acupunten. Er is bovendien een uitgebreide symptomenlijst, waardoor u leert welke acupunten bepaalde klachten verlichten!

EBOOK BUIKMASSAGE

De buik is verantwoordelijk voor 70% van ons immuunsysteem. Dit maakt buikmassage een zeer krachtig instrument voor uw gezondheid. Raadpleeg een korte versie van ons ebook zelfmassage van de buik.

EBOOK HOOFDMASSAGE

Bekijk een korte versie van ons ebook hoofdmassage. De volledige versie van ons ebook hoofdmassage omvat een beschrijving van 33 massagetechnieken voor hoofdmassage, telkens voorzien van duidelijke passende foto's.

EBOOK STOELMASSAGE

Bedrijfsmassage zit in de lift! Leer thuis met onze cursus stoelmassage de basistechnieken van stoelmassage. Bekijk een korte versie van ons ebook stoelmassage. De volledige uitgave van ons ebook stoelmassage bevat een omschrijving van 53 massagetechnieken voor stoelmassage, steeds met passende foto's. Voldoende voor het geven van een volwaardige bedrijfsmassage. Enkel verkrijgbaar op www.amazon.nl.

Dankzij een massage cadeaubon gunt u vrienden en familie een moment van diepe ontspanning.

Cursussen Massage

U kunt bij ons ook terecht om deze massagetechnieken in een privé workshop aan te leren. Er is mogelijkheid tot een workshop buikmassage, japanse gezichtsmassage, therapeutische hoofdmassage, stoelmassage voor bedrijfsmassage en partnermassage.

Raadpleeg hiervoor onze pagina cursussen massage.

cursus massage
terug naar boven