Dendermondsesteenweg 29  ♦  9270 Kalken
Tel: +32 (0)474 30 85 84  ♦  info@dekrachtbron.be

duomassage

MASSAGE VOOR VERJAARDAG

Verjaardagsmassage

Een massage werkt stressverlagend! Een ideaal verjaardagsgeschenk. Wij voorzien een leuke verrassing voor elke jarige die zich laat masseren in de week van zijn/haar verjaardagsdatum. TIP: als jarige kan u natuurlijk ook uzelf een verjaardagsmassage cadeau doen.

Massage voor verjaardag met verrassing

Wij hebben zelf een boek geschreven met meer dan 700 verjaardagswensen en elke jarige die zich laat masseren, ontvangt dit boek GRATIS als verjaardagsgeschenk. Vermeld wel duidelijk dat u een verjaardagsmassage wenst te boeken.

In de boekhandel is het boek verkrijgbaar aan 14.71 euro.

Het verjaardagsboek MEER DAN 700 WENSEN VOOR VERJAARDAGEN (151 blz) bevat verjaardagswensen voor een kind, tiener, broer of zus, mama, opa, zieke, collega, juf, ... Ook grappige, romantische of te late verjaardagswensen.

Meer info over het boek met verjaardagsgedichten vindt u HIER op de website van mijn uitgever.
ontspanningsmassage verjaardag

Voorwaarden verjaardagsmassage

De verjaardagsmassage dient wel plaats te vinden in de week van uw verjaardagsdatum.

Massage cadeaubon

Dankzij een MASSAGE CADEAUBON gunt u familie of vrienden een moment van diepe ontspanning.

Massage voor verjaardag als verrassing

Houdt de jarige van mysterie en spanning, maak dan met ons een geheime afspraak voor een duo massage of een korte cursus partnermassage. Zo kan u de jarige echt verrassen!.

Als koppel kan u samen genieten van onze duo massage. Wenst u zelf te masseren, dan leert u tijdens onze partnermassage massagetechnieken om uw partner heerlijk te laten ontspannen.


ontspanningsmassage Lochristi
terug naar boven