duomassage

RUGMASSAGE

Bij rugmassage combineren we massage, stretching en acupressuur om de rugpijn te verlichten, waardoor de spanning afneemt en het energieniveau toeneemt. Een rugmassage duurt 40 min.

RUGMASSAGE MET BUIKMASSAGE

Voor een optimale verlichting van rugklachten adviseren wij een combinatie van rugmassage met buikmassage. Veel rugklachten zijn te herleiden tot spanningen in de buik. Deze massage duurt 60 min.

RUGSPIEROEFENINGEN

Rugoefeningen voorkomen rugpijn en verminderen rugklachten. Download onze rugspieroefeningen.

HOGE RUGPIJN

Bij mensen met rugklachten gaat het vaak om lage rugpijn, pijn in de onderrug. Soms is er sprake van hoge rugpijn Bij hoge rugpijn gaat het om spanning tussen de schouderbladen. Hoge rugpijn ontstaat vooral bij een veelvuldig gebruik van de armen boven het hoofd.


Dankzij een massage cadeaubon gunt u vrienden en familie een moment van diepe ontspanning.

Rugpijn onderrug

Lage rugpijn ontstaat door langdurige foutieve belasting van de onderrug. Dit door een verkeerde houding, waardoor de onderrugspieren overbelast raken. Het gevolg is dat de tussenwervelschijven aanhoudend in elkaar gedrukt worden, waardoor zenuwen gekneld kunnen raken.

Rugmassage vermindert rugklachten samen met rugspieroefeningen en een goede lichaamshouding. Wissel regelmatig van houding.

rugmassage onderrug
terug naar boven