duomassage

BUIKMASSAGE

Chi Nei Tsang (Qi Nei Zang), ook bekend als Chinese orgaanmassage, optimaliseert de energie van de organen in de buik. Deze abdominale massage neemt spanningen weg en zorgt voor een grondige verwijdering van afvalstoffen. Deze buikmassage omvat een massage van maag, galblaas, lever, pancreas, milt, nieren, blaas en darmen. Deze buikmassage is veel omvattender dan een darmmassage!

De massage duurt 40 min. De werking wordt versterkt door deze massage te combineren met een rugmassage 60 min. De rugmassage bezorgt extra energie aan de organen: een steuntje in de rug.

BUIKMASSAGE CURSUS

70% van ons immuunsysteem speelt zich af in onze buik. Buikmassage is daarom een krachtige tool om diverse klachten te behandelen, maar vooral om preventief voor een goede gezondheid te zorgen. Daarom ontwikkelden wij een cursus buikmassage.


Dankzij een massage cadeaubon gunt u vrienden en familie een moment van diepe ontspanning.

Buikmassage en constipatie

Obstipatie, ook constipatie of verstopping genoemd, is een frequent probleem. Men spreekt van constipatie als de ontlasting minder dan drie keer per week of alleen na hard persen tot stand komt en dit gedurende een langere periode.

Een verkeerde voeding leidt vaak tot obstipatie. Zorg voor voldoende drinken en vezels. Daarnaast hebben veel medicijnen een negatief effect op de darmwerking met constipatie als gevolg. Een goede beweging tenslotte draagt bij tot het voorkomen van constipatie.

De Chi Nei Tsang buikmassage zorgt voor een betere werking van de darmen en vermindert zo de kans op constipatie.

buikmassage constipatie
terug naar boven