duomassage

ONTSPANNINGSMASSAGE

Een anti-stress ontspanningsmassage van 90 min omvat:

  • Een rugmassage. De etherische relaxolie zorgt, dankzij de methodes Jin Shin Jyutsu en holistic pulsing, voor de nodige energetische diepgang.
  • Een buikmassage. De technieken van Qi Nei Zang geven u een grondige ontgifting van uw organen.
  • Een hoofdmassage. Een mix van acupressuur, reiki en cranio-sacrale therapie.
  • Een deugdoende massage van armen, benen en voeten.

Bij een ontspanningsmassage van 60min kiest uit 3 van de 4 bovenstaande massages.

Een anti-stress ontspanningsmassage geeft iets extra aan de traditionele relaxatiemassage. STRESS wegnemen is de eerste stap bij onze ontspanningsmassage. Daarna wordt de geblokkeerde energiestroom weer in balans gebracht. Het is een intuïtieve dialoog met het lichaam!

Een relaxatiemassage zorgt voor diepgaande verwijdering van afvalstoffen en stimulatie van het zelfgenezend vermogen van het lichaam.


Dankzij een massage cadeaubon gunt u vrienden en familie een moment van diepe ontspanning.

Massage en preventie

Regelmatig van een relaxatiemassage genieten, draagt bij tot een beter immuunsysteem en maakt u sterker om emotionele / psychische gebeurtenissen te verwerken. Een ontspanningsmassage is geen luxe, maar een aangename manier om aan uw gezondheid te optimaliseren.

Strijkingen, wiegen, handoplegging en lichte trilligen brengen uw lichaam naar diepere ontspanning en nodigen uit om stress los te laten. Er komt meer ruimte vrij! Alles gaat stromen dankzij nieuwe energie. Een gevoel van helderheid ontwaakt ...

ontspanningsmassage gent
terug naar boven