duomassage

ENERGETISCHE MASSAGE

Een energetische massage benadert de mens als een geheel en bestaat uit zachte aanraking, wiegen en stimulatie van punten en meridianen (energiebanen). Er wordt ook gewerkt in het auraveld (beschermend schild rond ons lichaam) en met de chakra's (energiecentra).

De massage gebeurt bovenop de kledij of in ondergoed onder een laken (zoals u verkiest). Er is een korte vorm van 40 min of een langere sessie 60 min.

De opzet is diepe relaxatie en ondersteunen van het zelfhelend vermogen van uw lichaam. Het brengt u dichter in contact met uw ware kern en geeft u inzichten om uit te bevrijden van valse overtuigingen en negatieve invloeden die u wegleiden van uw levenspad.

Wij hanteren massagetechnieken uit diverse energetische methodes waaronder reiki, jin shin jyutsu, cranio-sacrale, transfigura, seiki soho en quantum touch.

Dankzij een massage cadeaubon gunt u vrienden en familie een moment van diepe ontspanning.

Massage en coaching

Bent op zoek naar meer evenwicht in uw leven. Kunt u bepaalde hoofdstukken uit uw verleden moeilijk afsluiten, dan kan u een massage combineren met coaching.

Door geest en lichaam op elkaar af te stemmen, bekom je een bredere en diepere inwerking.

Onze gesprekken richten zich op het nu en de nabije toekomst. Opstarten van nieuwe projecten schept energie wat de motivatie verhoogt om te werken aan storende factoren uit het verleden. Door het verleden anders te bekijken, verliest het haar negatieve invloed op jouw leven.

reiki massage Lochristi
terug naar boven