duomassage

SPORTMASSAGE LOCHRISTI

Sportmassage bij massage De Krachtbron in Kalken (Laarne). Op 15 km van Lochristi. Ruime ervaring massage van wielrenners, voetballers of marathon en triathlon atleten.

Sportmassage heeft diverse voordelen voor een sporter: soepele spieren vermindert de kans op blessures, afname van de verzuring van de spieren laat toe om diepgaander te trainen, maar sportmassage zorgt vooral voor een vlugger herstel.

Wij bieden u een sportmassage van 60 min (40 euro) of een sportmassage van 90 min (50 euro).

Onze sportmassage is afgestemd op de individuele noden van de sporter en houdt rekening met de door u uitgeoefende sport. Wij kunnen in de sportmassage ook een buikmassage voorzien, wat de afscheiding van afvalstoffen aanmerkelijk bevordert.

Na de sportmassage geven wij u ook nog advies qua voeding en stretchoefeningen.

Dankzij een massage cadeaubon gunt u vrienden en familie een moment van diepe ontspanning.

Lochristi sportmassage

Een sportmassage zorgt ervoor dat u uw trainingsprogramma beter kan verteren. Bovendien vermindert de kans op blessures aanzienlijk. Na een inspanning is een sportmassage ideaal om vlug te herstellen van een wedstrijd of een zware trainingsperiode.

U vindt Massagecentrum De Krachtbron op 15km van Lochristi. We zijn vlug bereikbaar voor een sportmassage van wielrenners, voetballers of lopers uit Lochristi.

Lochristi massage zware benen
terug naar boven