duomassage

ACTIE NIEUWE KLANTEN


NEKMASSAGE EN SCHOUDERMASSAGE

Door stress en een druk leven hebben veel mensen nekklachten en schouderpijn. We willen u daarom kennis laten maken met Massagecentrum De Krachtbron in Kalken, gespecialiseerd in therapeutische massages.

Graag bieden we nieuwe klanten tegen een gunsttarief een therapeutische nek- en schoudermassage aan. We hanteren een mix van massagetechnieken uit verschillende behandelingsmethodes.

Voor slechts 10 euro kan u 20 minuten genieten van een diepgaande helende, nekmassage en schoudermassage.

Maak tijdig een afspraak en vermeld "actie nieuwe klant". Deze actie loopt tot 31 jan 2019.

Hieronder ziet u een voorbeeld van zo'n massagetechniek. Door snelle vibraties kan je heel diep in het lichaam werken om spanning los te maken.Met een cadeaubon voor een nekmassage en schoudermassage zorgt u voor een gezonde verrassing.

Nieuw: massage aan huis

Massage aan huis is een nieuwe dienst van Massagecentrum De Krachtbron. De massage aan huis gebeurt in de vorm van stoelmassage. Hierbij wordt er via drukpuntmassage gemasseerd bovenop de kledij. Deze Japanse massagemethode heeft een diepgaande ontspannende werking.

Vooral in bedrijven wint stoelmassage aan populariteit. We willen nu ook particulieren kennis laten maken met stoelmassage.

Meer informatie vindt u op onze pagina stoelmassage voor particulieren .


terug naar boven